Phil Nicozisis

AnimaList br. 155

„Farmski uzgoj životinja odgovoran je za većinu zagađenja zraka, vode i tla, što nerazmjerno utječe na naša siromašnija društva. Donosimo odluke triput dnevno o tome što činimo s našim planetom i možemo napraviti razliku čak i time da barem jednom dnevno ili tjedno odlučimo ne jesti meso ili namirnice životinjskoga podrijetla.” – Natalie Portman

Zakon o zaštiti životinja na snazi!

Zakon o zastiti zivotinja
26. listopada 2017. na snagu je stupio novi Zakon o zaštiti životinja koji donosi mnoge pozitivne novosti, ali propisuje i rokove za pojedine odredbe, kao i veće kazne za neodgovorne građane, odgovorne osobe, gradove i županije. Više informacija nalazi se na www.prijatelji-zivotinja.hr/zakon2017.

x
x


Svjetski dan veganstva

map - vegan Zagreb
Povodom Svjetskog dana veganstva (1. studenoga) pozvali smo na čitanje internetskog izdanja knjige Mama, tata, ja sam vegan, uz šalicu kave s biljnim mlijekom. Proširite vijest o dostupnosti ove zanimljive knjige. Gdje popiti vegansku kavu u Zagrebu možete doznati klikom na mapu autorice Jelene Topčić, s ucrtanim restoranima koji nude vegansku opciju.

x


Predavanje: Dokazi za veganstvo

Phil Nicozisis
Američki predavač Phil Nicozisis održao je Povodom Svjetskog dana hrane (16. listopada) i Svjetskog dana siromaštva (17. listopada) predavanje „Dokazi za veganstvo”. Nicozisis je akreditirani edukator Hipokratova instituta u SAD-u i zagovornik Hrane za mir, svjetski priznate knjige dr. Willa Tuttlea.

x
x


Blic vijesti