AnimaList br. 97

‘Strah je strah. Krv je krv. Patnja je patnja.’ – 269life.com


Lov u centru grada

Pridružili smo se udruzi Glas životinja i 3. prosinca 2012. održali akciju protiv lova u Zagrebu tijekom koje smo svojim tijelima stvorili kružnu galeriju snažnih i potresnih fotografija te tako podsjetili na činjenicu da lov nije zabava niti sport i da treba biti zabranjen.


‘Ja sam Rea’

7. prosinca 2012. predstavili smo IFEEL-ov spot za pjesmu ‘Ja sam Rea’ u Zagrebu, a Udruga Pobjede, u čijem je skloništu spot i snimljen, predstavila ga je u Osijeku. Spot se može vidjeti na www.JasamRea.com. Sklonište Udruge Pobjede još uvijek je u blokadi.


Iz sumraka u svitanje

Predstavili smo novi PETA-in plakat na kojem Christian Serratos, vegetarijanka i glumica iz ‘Sumrak sage’, poziva na poštivanje života. Zajedno s plakatom objavili smo i hrvatski prijevod videa koji je iza scene snimljen s Christian, a u kojem poručuje da naša tijela ne bi smjela biti grobnice.


Solidarnost 269

Održali smo akciju ‘Solidarnost 269’ u Zagrebu i Rijeci. U Galeriji PM HDLU-a u Zagrebu Tortuga Tattoo Studio tetovirao je 27 aktivista iz Hrvatske i Slovenije u sklopu međunarodnog tetoviranja broja 269. Više o tom eventu saznajte na 269life, a foto galeriju tetovaža pogledajte ovdje i na Facebooku. Zahvaljujemo svima koji su se odazvali.


Darujmo Animu!

U suradnji sa Sapunotekom dobili smo naš prvi brend sapun Anima! Mirisan sapun Anima potpuno je veganski i nije testiran na životinjama, pa je idealan dar za sve prijatelje životinja! Kunu od svakoga prodanog sapuna Anima Sapunoteka daje kao potporu našoj udruzi. Hvala Sapunoteci i svima koji su odabrali ovaj sapun za sebe ili kao dar drugima.


Novogodišnja odluka za život

Predstavivši javnosti nadahnut govor Philipa Wollena ‘Koju promjenu trebamo učiniti?’, pozvali smo sve da kao svoju novogodišnju odluku donesu promjenu njihove prehrane, a samim time i njihovog odnosa prema životinjama. Ne propustite pogledati ovaj izuzetan govor i pokažite ga drugima.


Blic vijesti


Hvala vam svima koji nas redovito pratite i dajete nam vašu potporu. Sve vas, koji nas tek počinjete pratiti, pozivamo da u izborniku ovog AnimaLista provjerite na koje nas sve načine možete pratiti i podržati naš rad te pomoći životinjama.

Hvala vam svima na vjernoj i nesebičnoj potpori. Primite naše najiskrenije želje za sretnom, uspješnom i suosjećajnom novom godinom.

Svako dobro,

Vaši Prijatelji životinja