AnimaList br. 89

‘Nikada, nikada nemojte bojati se učiniti ono što je ispravno, osobito ako je dobrobit čovjeka ili životinje u pitanju. Kazne koje za to možete dobiti male su u usporedbi s duševnim ranama koje će nas boljeti kad odvratimo pogled.’ – Martin Luther King ml.


Crna kronika 2011.

Početkom godine izdvojili smo 20-ak slučajeva zlostavljanja životinja u 2011., objedinivši ih u Crnu kroniku 2011., kako bismo upozorili na nedostatak provedbe zakona i sankcioniranja zlostavljača te potrebu za formiranjem policije za životinje.


Prosvjed protiv krzna u Zagrebu

U sklopu kampanje ‘Za Hrvatsku bez krzna’ održali smo prosvjed protiv nošenja i prodaje krzna ispred sedam zagrebačkih krznarija. Galeriju fotografija s prosvjeda pogledajte ovdje, a reportažu s prosvjeda u emisiji Red Carpet ovdje.


Lista najokrutnije odjevenih

Pogledajte listu najokrutnije odjevenih osoba iz javnog života Hrvatske za 2012. godinu. Reportažu Red Carpeta možete vidjeti ovdje, a emisiju Studio 45 na tu temu ovdje. Također, možete dati i svoje prijedloge za listu.


Blic vijesti


Hvala vam svima na kontinuiranoj potpori na početku nove 2012. godine i što ste se odazvali na našu zamolbu za podrškom, a vas, koji nas tek počinjete pratiti, pozivamo da u izborniku ovog Animalista provjerite na koje nas sve načine možete pratiti i podržati naš rad te pomoći životinjama.

Vaši Prijatelji životinja