AnimaList br. 108

‘Okrutnost nad životinjama jedan je od najnesretnijih i najbarbarskijih oblika kojim se ljudska bića služe kako bi manipulirali bolesnom idejom ‘moći’ nad drugim vrstama. Puno je toga što možemo učiniti u borbi protiv okrutnosti nad životinjama. (…) Vlastiti dobar primjer može puno utjecati na to kako bi poštovanje života trebalo izgledati.’ – Ian Somerhalder


Besplatnu vrećicu plaća naš okoliš

Ministarstvu zaštitu okoliša i prirode i ministru Zmajloviću poslali smo zahtjev za sastanak oko donošenja mjera kojima bi se riješio problem nemilosrdnog trošenja plastičnih vrećica koje imaju štetan utjecaj na okoliš i životinje, odnosno zahtjev za njihovom zabranom.


Borba za prava potlačene većine

Na Međunarodni dan prava životinja potaknuli smo sugrađane da učine dobro djelo za neljudske životinje, za što će dobiti Dar dobrote. Tim povodom objavili smo na našem YouTube kanalu TEDx predavanje Damiena Mandera “Suvremeni ratnik”.


Najbolja novogodišnja odluka

Povodom ulaska u novu godinu pozvali smo na konkretan korak prema mirnijem svijetu donošenjem novogodišnje odluke koja spašava živote i planet, navodeći primjere dobrih razloga zašto to učiniti.


Blic vijesti


Ako smatrate da smo tijekom 2013. godine zaslužili vaše povjerenje te nam želite pomoći i iduće godine, uplata- članarine, donacije ili kupnja kalendara ili nekog drugog artikla iz našeg webkataloga samo su neki od načina kako to možete učiniti i pomoći nam da i nadalje ostvarujemo uspjehe za životinje i opće dobro.

Hvala vam svima na vašoj vjernosti, lojalnosti i potpori te primite naše iskrene zahvale, uz najbolje želje u novoj 2014. godini.

Vaši Prijatelji životinja