AnimaList br. 104

‘Poput mene, brojni Kanađani dijele svoje domove i živote s kućnim ljubimcima kao članovima svoje obitelji. Znamo da oni imaju svoje individualne osobnosti i raspoloženja te da osjećaju i tjelesnu i mentalnu bol. Naši ljubimci dijele te osobine s drugim životinjama, uključujući one s kojima mi ne dijelimo naše živote, kao što su životinja na farmama.’ – Ryan Gosling


Botoks ubija životinje!

Pozvali smo sve na obilježavanje Dana borbe protiv pokusa na životinjama 21. srpnja te u sklopu Tjednu educiranja javnosti o pokusima na životinjama zbog proizvodnje i korištenja botoksa upozorili na okrutnost nad životinjama zbog botoksa.


ZeGeVege festival održivog življenja!

Najavili smo 6. ZeGeVege festival održivog življenja, na kojemu će se 6. i 7. rujna na Trgu bana Jelačića predstaviti 70 izlagača iz Hrvatske i inozemstva i nastupiti više od 25 izvođača u bogatom i zanimljivom programu.


Hempburgeri na ZeGeVege festivalu!

Degustacijom ukusnih burgera od konoplje i sladoleda od biljnog mlijeka naše maskote Mrkvić i Graškić najavile su ZeGeVege festival. Ovom simpatičnom akcijom najavili smo bogatu vegansku prehrambenu i kozmetičku ponudu, dva restorana, degustacije, tombolu, besplatna friziranja i šminkanja, radionice kuhanja, predavanja, dječji kutak i druge zanimljivosti.


Blic vijesti

Hvala svima na vašoj ljubaznoj potpori, članstvu i redovitom praćenju naših aktivnosti.

Vidimo se na ZeGeVege festivalu!

Vaši Prijatelji životinja