Stop ubijanju činčila

AnimaList br. 136

”Nenasilje je put do najviše etike, koja je cilj cjelokupne evolucije. Sve dok ne prestanemo nanositi zlo svim živim bićima, i dalje smo divljaci.” – Thomas Alva Edison


Život u kavezu

Život u kavezu
Maskota kampanje protiv ubijanja životinja radi krzna, činčila Činči, u javnom performansu pozvala je građane da joj se na nekoliko minuta pridruže u kavezu. Činči je ovime nastojala građanima predočiti osjećaj zatočeništva, straha i beznađa koje činčile proživljavaju na farmama. Dobila je podršku mnogih građana u nakani da zaustavi sramotnu inicijativu izmjene Zakona. Činči treba i tvoju pomoć.

X


Ajurvedske veganske delicije

Ajurvedske veganske delicije
Zajedno s Indijskom ambasadom, u hotelu Sheraton organizirali smo veganski ajurvedski domjenak za državne dužnosnike i članove diplomatskog zbora kako bismo ih upoznali sa zdravom biljnom prehranom i principima ajurvede. Na domjenku su bila poslužena brojna ukusna jela poput juhe od mrkve i naranče, riže sa sezamom i kikirikijem, salate od bulgura, humusa od sezama, samosa i rižinog pudinga.
X


Za kraj zootvora na Marjanu

Za kraj zootvora na Marjanu
Pisali smo Gradu Splitu da Marijan u budućnosti treba biti bez zatočenih životinja, kako divljih tako i domaćih, a da umjesto izgradnje novog zootvora osnuju sklonište za životinje, što im je i zakonska obveza.

X
X
X


Rezultati siječanjskog Vege izazova

Vege izazov
Siječanjski Vege izazov ostvario je nevjerojatan uspjeh s čak 668 sudionika iz više od sedamdeset gradova. Vesna Travica osvojila je nagradu i provela ugodno i korisno vrijeme s trenerom Draganom Šurlanom. Sa završetkom nagradne igre nije kraj i Vege izazova. Prijavite se na Vege izazov i preporučite ga drugima. Isplati se posjetiti www.veganopolis.net.

X


Blic vijesti


Podsjećamo da je moguće uplatiti članarine i donacije putem online plaćanja kreditnim karticama, a ostaje i mogućnost uplate PayPalom i na druge načine. Iskoristite te nove pogodnosti, pomozite nam u našem daljnjem radu za životinje i ostvarite brojne popuste za članove.

Možete nas podržati i volontiranjem u uredu ili od kuće, kupnjom AMI hrane i Vegefino proizvoda, te ustupanjem usluga.

Hvala vam!

Prijatelji životinja